Dags att fixa de sista julklapparna

Med 10 dagar kvar till jul så anser jag mig vara riktigt duktig att jag är nästan klar med alla julklappar för denna gång. Det jag har kvar att köpa, det är till frugan! Det blir allt svårare med åren tycker jag, att veta vad man ska köpa. Brukar fråga henne vad hon önskar sig, men får aldrig riktigt klara svar. Vet dock att hon gillar ju sånt som luktar gott. Har hittat bra produkter från Compagnie de provence som jag antagligen klickar hem. Men sedan får det nog allt bli något mer. Kanske ett smycke? Det brukar ju gå hem hos kvinnor!

Skönt med ledighet

Det är skönt att det snart är jul och lite ledigt. Dock ligger ju julafton på en fredag i år, så inga fria röda dagar där inte! Men det spelar ingen roll. Har faktiskt tagit ledigt från den 23 fram till den 3 januari. Känner att jag har behov av att kunna koppla av och ta lite ledigt och det passar ju bra nu när det är jul och nyår och allt. 

Julen och även nyårsafton blir vi hemma. Vi har förr åkt iväg både hit och dit, men det skippar vi detta året. Det kan vara skönt att bara vara hemma ibland. 

Nyår får vi förvisso middagsgäster, men vi ska alla laga maten tillsammans är det sagt, så det är ju rätt bra det!

14 Dec 2021