Kul för hela familjen

Barn, de älskar att ha skoj! Det är kul med lekar i hemmet, med egna leksaker, så väl som det är kul att åka iväg och hitta på roliga saker. Att ta med barnen på ett lekland i Stockholm är en bra idé till exempel. På ett lekland brukar det finnas ganska så mycket att göra, både för små och stora barn. Ett lekland i Stockholm är Exploria. Där finns det en massa skoj, olika lekrum och här är även perfekt att ha kalaset om barnet fyller år. Själv tar jag gärna med mig barnen på lekland, då det är ett bra sätt att underhålla dem på. 

Roligt med bowling med

Något jag själv gillar att göra, det är att bowla. Så ibland så roar vi oss med bowling i Stockholm. Det är ett nöje som passar alla i familjen. Det är inte så noga vem som vinner när vi åker hela familjen, men åker man bara vuxna, då vill jag gärna få bra poäng!

Hitta på roliga saker med barnen

Det är så klar inte ett måste att åka till lekland eller åka och bowla med barnen varje vecka. Det är ju så klart inte lätt att ha råd med det jämt! Dock är det inte fel att unna er det ibland. Där emellan kan man hitta på saker hemma. Det finns ju massor av saker att göra gratis med. Men ibland kan det vara värt att åka iväg tillsammans. 

20 Jun 2018