När man vill ha ett vitt leende

Med åldern så förändras utseendet på våra tänder, både hos män och kvinnor. Men även som yngre kan tänderna få annan färg. Det på grund av vad man äter och dricker eller att man röker eller snusar. Det man kan göra då, det är att bleka tänderna. Det går att göra på flera olika sätt. Dels går det att prata med sin tandläkare om det. De har flera metoder att erbjuda. Sedan går det att bleka tänderna hemma, med olika produkter. En bra produkt är tandblekningspenna. Den är smidig och lätt att använda.

Testa tandblekningspenna

Om du vill bleka tänder hemma, så kan det vara smart att använda dig av en tandblekningspenna. Det är då en slags penna som innhåller en gel som har blekande effekt. Pennan i sig påminner om en bläckpenna i storlek samt att den har som en liten pensel, så att det ska vara lätt att lägga på tandblekningsgelen. Det är snabbt gjort att pensla på detta på tänderna.

Undvik att få missfärgningar på tänderna

Vad du äter och dricker, det påverkar tändernas utseende. Te, kaffe, rött vin, sura saker med mera kan göra att tänderna får en fulare färg. Tobak i form av cigaretter och snus missfärgar de med. Så det bästa är att undvika dessa saker, eller borsta tänderna ofta efter du ätit eller druckit dessa saker. Att bleka tänderna är ett annat alternativ för att få ett snyggt vitt leende. 

24 May 2021