Rita leksaker

Jag har ett ganska nyfunnet intresse, nämligen att rita och måla av leksaker. Tanken dök upp för någon månad sedan när min systerson fyllde år och jag lotsades in på kidsdreamstore.se för att köpa födelsedagspresenter där. Jag inspirerades av alla former och färger och av hur kul man kan ha med just leksaker - det finns så mycket fantasi och gränslöshet i barnens värld. Ju mer jag tecknar leksaker nu, desto mer går jag loss och jag tror att det är fantastisk stimuli för kreativiteten.

Just nu är jag helt insnöad på att rita badankor i olika miljöer och med diverse defekter. Kanske inte helt barnvänligt alltid, men väldigt roligt!

Inte värt att leka rebell när det gäller småbarnens födelsedagspresenter

Min systerson hade mycket specifika önskemål inför sin födelsedag. Det skulle vara en specifik sak från ett specifikt tema och jag som ju tycker om att gå emot varje uppmaning i livet fick lägga hårda band på mig själv för att inte köpa något helt annat, som jag själv tyckte var roligare. Jag hade fått så mycket skäll av syrran om jag inte kommit med de grejer som lillgrabben faktiskt verkligen ville ha. Jag måste säga att det är en fröjd att se små liven öppna sina födelsedagspresenter och inse att det som gömmer sig bakom allt presentpapper är den där grejen de suktat efter så länge. Jag fick en lång, hård kram och blev favvomorbror för en stund, haha.

7 Oct 2019