Upplev Peru och Machu Picchu

De flesta av oss har drömmar och inte sällan är det resemål som ligger i topp på listan. Vi vill se vissa platser mer än andra och i en lista på Allt om Resor toppar Machu Picchu i Peru listan över de viktigaste sevärdheterna i världen. Med på listan finns också platser som bl.a.:

  • Victoriafallen
  • Golden Gatebron
  • Angkor Wat
  • Påskön
  • Ishotellet i Jukkasjärvi

Machu Picchu är en förcolombiansk inkastad från omkring 1440, den är oerhört välbevarad och uppsatt på UNESCO:s världsarvslista. Det är omöjligt att inte dra efter andan när man möts av denna enorma kvarlämning. De sista människorna som bodde i Machu Picchu tvingades bort vid den spanska erövringen av Peru år 1532. Får man bara välja att se en enda plats i hela Sydamerika är Machu Picchu helt klart ett bra val.

Inca Tours

Inca Tours är en Sydamerikaspecialiserad resebyrå som tagit med sig nyfikna upptäcktsresande till denna färgsprakande kontinent ända sedan 1984. Det finns ingen som kan Sydamerika och Latinamerika så bra som Inca Tours och man får skräddarsydda resepaket baserade på ens önskemål.

Man kan resa till bara Peru, eller något annat land, eller göra rundresor alternativt hänga med på paketresor. Man kan resa själv eller i grupp och man garanteras unika, oförglömliga upplevelser.

Om Peru

Peru är ett land på Sydamerikas västkust och angränsar till Chile, Bolivia, Stilla Havet, Brasilien, Colombia och Ecuador. När man tänker på Sydamerika som helhet är det ofta bilden typiska för Peru man får upp på näthinnan; här finns allt från tropiska Amazonasdjungler till Titicacasjön, inkatraditioner, -ruiner och -marknader. Det finns så mycket att se och gör i Peru att en rundresa helt klart rekommenderas.

5 Sep 2015