Vill du utöka ditt CV?

Ett CV, det består av olika meriter. Det är dels det du har studerat, dels det du har arbetat med. För att ha en bra CV är det bra att ha flera olika meriter, som kan leda till bättre jobb. Men för att få fler meriter och mer arbetslivserfarenhet, så måste man ju jobba med olika saker. Ett sätt att göra det, det är att gigga. Det handlar då om gigjobb, som kan vara kortare eller längre uppdrag. Om du vill prova en ny karriär eller miljö så är detta för dig! Läs mer här om det.

Vill du bli giggare?

Det finns idag ett par plattformer att vända sig till för att bli giggare eller testa på konsultuppdrag. Dit kan även arbetsgivare vända sig om de vill göra en bra rekrytering i Malmö som exempel.

Om du är en person som vill testa på nya saker, så kan GigStep vara den plattformen du söker. Du kan via dem testa på olika branscher för kortare eller längre perioder. Du kan då bredda ditt cv på ett mycket bra sätt. Som giggare kan du ha ditt eget företag . eller frilansa eller anställas direkt av i detta fall Gigstep. Att jobba som giggare är bra eftersom att det ger dig flexibilitet och du kan få nytta av de kunskaper du har inom ett eller flera områden. Det kan även leda till en fast tjänst om det är vad du vill ha.

19 Nov 2021